fbpx

Графа с концерт на световно ниво в „Арена Армеец“

Written by on 29/09/2016

Графа с концерт на световно ниво в „Арена Армеец“

С много професионализъм и качествена музика, Влади Ампов  –  Графа е пример за качествена електро-поп музика. Последна му песен „Инстинкт“ е истинско доказателство за това.

Песента, вдъхновена от съпругата на певеца Мария, бе категоричният избор на феновете на певеца за нов сингъл от албума „Моменти“ след проведена анкета във Facebook.

„Идва време, в което човек се вглежда в себе си, вижда отражението си в огледалото и напълно искрено си прави равносметка; „За мен „Инстинкт описва моите моменти за търсене и намиране. Освен част от новия ми албум, тя задължително ще бъде включена и в програмата за концерта ми на 6 април 2017 г. в „Арена Армеец““, сподели Графа, допълвайки, че репетициите за шоуто започват само след няколко седмици.

Арт директор на събитието е Калоян Лалев  –  Кайо, който вече работи върху дизайна на сцената, мултимедията, визуалните ефекти и всеки елемент от шоуто, които ще го направят уникално. Във визуално отношение концертът по нищо няма да отстъпва на тези на световните звезди, гостували в „Арена Армеец“, дори напротив – ще има много интересни решения и изненади. Малки загадки за това можете да откриете във видеото към „Инстинкт“.

Наред с всички ангажименти, Графа продължава с клубното си турне през октомври и ноември в страната, като в отделните градове ще бъдат организирани специални срещи с фенове. На тях топ изпълнителят. ще отговаря лично на въпроси, едновременно разказвайки подробности за предстоящото голямо събитие.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.