fbpx

Катя и Здравко от Ритон се отдадоха на европейска красота

Written by on 27/09/2016

Катя и Здравко от Ритон се отдадоха на европейска красота

 

Любимците на цяла България  –  дует „Ритон“ се отдадоха на заслужена почивка, подарявайки си един на друг европейско пътешествие.

Част от дестинациите, на които се спря музикалното семейство бяха Нови Сад и Белград в западната ни съседка, както и Будапеща в Унгария. За финал звездите заложиха на столицата на Австрия  –  Виена, където не пропуснаха да посетят бароковия дворец „Белведере“, изпълнен с невероятна художествена галерия от 19 век.

„Били сме във Виена и преди, но не останахме особено впечатлени като цяло, най-хубаво си изкарахме в Будапеща, от която сме във възторг! Толкова жив и модерен град, много по-различен от какъвто го помним по времето на соца, с много заведения покрай Дунав с млади и усмихнати хора. Там се заредихме с много положителна енергия“, споделя нежната половинка на „Ритон“.

Наскоро Катя и Здравко създадоха свой официален уеб сайт, носещ името на дуета: „riton.net“. Чрез него многобройните им фенове лесно и достъпно ще могат да се информират за всички новости около артистите, но за него ще ви разкажем съвсем скоро.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.