fbpx

КРИСТО В ОСПОРВАНА БИТКА С ИГРАТА И ЛЕО

Written by on 17/09/2016

КРИСТО В ОСПОРВАНА БИТКА С ИГРАТА И ЛЕО

BG MUSIC CHANNEL даде начало на инициатива под надслов „Спортувай с БГ музика!“ през миналата година. Целта на музикалната телевизия е да стимулира младите хора в България да спортуват по-активно, да се концентрират върху физическите активности и да слушат повече българска музика.

Мероприятието отново се проведе в първи учебен ден – 15 септември, като тази година се състоя ЗВЕЗДЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ в PARADISE CENTER.

В спортната надпревара участие взеха едни от най-обичаните звезди на българската поп, рок, хип-хоп и R’n’B музика: Руди, Дули, Муден и Кукушев, група OGI 23, Дичо, Играта и Лео, група СкандаУ, Били Хлапето, Искрен Тончев-ИСКРАТА и Кристо. Всички те се включиха в двубои един срещу друг. Техни съотборници, определени чрез жребий, бяха състезателите от футболен клуб Олимпия и много младежи, дошли да премерят сили на терена със своите любими изпълнители.

Надпреварата беше изключително оспорвана и всички участници в турнира дадоха най-доброто, на което са способни. В крайна сметка, на финала се изправиха отборите на Играта и Лео срещу този на Кристо. След оспорвана битка с титлата, шампион се окичи тимът на Лео и Играта.

Спортната надпревара не мина и без жертви. По време на мачовете Дичо получи контузия в петата, но въпреки това остана на терена до края на срещата. Веднага след двубоя, той отиде в болница, където да се погрижат за нараняването му. Това бе и причината Дичо да не се включи в ПРАЗНИЧНИЯ КОНЦЕРТ, който се проведе от 19:00 часа на „Водна сцена“ в PARADISE CENTER, след официалното награждаване на победителите в ЗВЕЗДНИЯ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ.

Любими БГ изпълнители се качиха на сцената и превърнаха вечерта в един истински музикален празник. Старт на музикалния маратон с няколко изпълнения дадоха Руди, Дули, Муден и Кукушев в колаборация с OGI 23. После щафетата поеха големите победители Играта и Лео. След тях вдигнаха градуса на настроението DEEP ZONE PROJECT. Били Хлапето се изяви самостоятелно и в колаборация с чаровната Дивна, която вече е 100%-ова блондинка и за първи път демонстрира новата си визия и спечели овациите на гостите със запомняща се сценична изява. Искрен Точнев  –  Искрата от „България търси талант 2016“ зарадва всички с невероятни бойтбокс импровизации. Бурни аплодисменти получи и Кристо, който се представи с две от своите дуетни половинки  –  Ivy и Сантра. Сантра сложи финал на концерта с още няколко изпълнения.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.