fbpx

DIVA Vocal и DJ Tarkan покоряват световния ефир с ново парче

Written by on 31/08/2016

DIVA Vocal и DJ Tarkan покоряват световния ефир с ново парче

 

Клубната икона от Варна DIVA Vocal отново създаде нов хит на световно ниво, съвместно с популярния DJ Tarkan. Самата изпълнителка представи лично песента в ефира на Радио Би Би Си по време на гостуването си в Англия.

Парчето се казва „Point Of No Return“ (Безвъзвратна точка), като се очаква да излезе официално на световния пазар заедно с видеоклип утре – на 1 септември.

Текстът и вокалната линия са дело на Невяна Цветкова, както е името на певицата. За музиката се е погрижил един от най-добрите и популярни диджеи и продуценти на електронна музика  –  DJ Tarkan.

Талантът на чаровната изпълнителка в писането на песни, както и изпълнението на клубни вокали е неоспорим и признат дори и от величието на световната сцена DJ Tiesto.

За само по-малко от пет години, Невяна се превръща в най-търсената изпълнителка на клубни песни и гостува на сцената на най-престижните клубове в страната.

Първите проекти на DIVA Vocal са „Going Insane“ .& „Better Run Away“ с DJ Diass, както и „My Secret Confession“ с Pepo (Ellectrica). А още след излизането си, хитовете покоряват сърцата на родните меломани.

Премиерата на парчето у нас вече е факт в онлайн пространството, като „Point Of No Return“ вече оглави класацията на VBOX7 „Top 40“ непосредствено след излизането си.

Очаквайте съвсем скоро и излъчването на песента в ефира на BG MUSIC CHANNEL.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.