fbpx

Михаела Филева на корицата на списание „Булка“

Written by on 30/08/2016

Михаела Филева на корицата на списание „Булка“

Тази есен, освен на сцената, Михаела Филева изгрява и на корицата на списание „Булка“. Чаровната певица не за първи път присъства в модни списания, а сега, в целия си блясък, Михаела ще представи тенденциите за един от най-важните дни на всяка жена.

Освен на корицата, изпълнителката ще краси и някои от страниците на списанието, показвайки различни модели рокли.

По повод тематичното списание, Михаела споделя, че обича сватбите, но към момента е далеч от осъществяването на своята. Не е и от момичетата, които нямат търпение да се видят в бяла рокля и които от деца са си представяли всеки детайл около церемонията.

„Обичам сватбите, те са от онези събития, които показват най-хубавите неща от живота!“, допълва трикратната и настояща носителка на приза „Певица на годината“.

Относно професионалната си кариера, Михаела обобщава че я очакват много пътувания, клубни концерти, както и нови музикални проекти с вдъхновяващи артисти и автори.

„Искрено се надявам до края на календарната година или в началото на следващата, заедно. с моите продуценти от „Монте мюзик“, да успеем да направим мой концерт в голяма зала. Това ми е мечта“, споделя Михаела Филева.

Любопитно за певицата е, че в свободното си време предпочита карането на колело и четенето на книги. Друго любимо за певицата занимание е ръкоделстването  –  създаването на различни неща само с ръце.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.