fbpx

Арт меланхолия, малко дъбстеп и фалцет – основни съставки в новия сингъл на Славин Славчев „Тъмносиньо“

Written by on 18/08/2016

Арт меланхолия, малко дъбстеп и фалцет – основни съставки в новия сингъл на Славин Славчев „Тъмносиньо“

Една седмица след излизането на най-новия сингъл на Славин Славчев „Тъмносиньо“, певецът атакува чартовете с некомерсиално и наистина качествено парче. Само за седем дни, парчето е гледано над 70 000 пъти в Youtube.

А ако все още не сте гледали новия сингъл на Славин, то в новото видео ще откриете съвършено примесени артмеланхолия, малко дъбстеб и фалцет.

Парчето маркира и дебюта на бъдещия юрист като композитор, а текстът е вдъхновен от истинска и лична разрушителна любов. Славин създава песента с един от най-близките си хора  –  клавиристът д-р Мирослав Петров. По аранжиментът работи Борислав Бояджиев  –  DJ Bor4e, .а видеото е режисирано от Васил Стефанов.

Във видеото, освен с любовна раздяла, вниманието ще ви бъде привлечено и от спорта, който демонстрират самият Славин Славчев и един от участниците Делян Димитров  –  световен шампион по паркур.

Специално за видеото, Славин споделя, че е отделил доста време за тренировки като всъщност преди години усилено се е занимавал със този спорт.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.