fbpx

Михаела Филева: Благодарна съм за всичко, което ми се случва

Written by on 25/07/2016

Михаела Филева: Благодарна съм за всичко, което ми се случва

Преди два дни – на 23 юли, Михаела Филева отбеляза наистина специална за нея годишнина. Звездата на българската музикална сцена вече четвърта и съвсем успешна година се радва на сътрудничеството си с музикалната компания Монте Мюзик, собсвеност на Владимир Ампов  –  Графа.

А по случай това събитие, певицата сподели радостта си със всички свои фенове: „Днес се навършват точно четири години откакто съм артист на Monte Music Ltd. Безкрайно съм благодарна за всичко, което ми. се случи през този период  –  за моментите на неистово щастие, за моментите на смирено удовлетворение, за моментите, в които се срещам. с хора, които харесват музиката ми и целия онзи заряд, които безсрамно взимам от тях.“

„За уроците, за натрупващия се опит, за това, че вярвате в таланта ми. Благодаря на вас  –  прекрасни, заредени хора! Благодаря на Бог, че пресече пътищата ми и вярвам, че ще вървим още много по тях  –  само напред и заедно!“, сподели певицата с много вълнение и радост.

За своята добре свършена работа, обичаната изпълнителка тази година взе отличията за „БГ Албум на 2016“ – за Инкогнито, както и „БГ изпълнителка на 2016“. А най-новата и песен  –  „Танцувам само за теб“, отвежда изпълнителката в челните позиции на родните чартове.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.