fbpx

Светла Иванова записва нов албум

Written by on 27/06/2016

Светла Иванова записва нов албум

Светла Иванова разкри, че в момента записва нов албум.

„Този албум е предназначен за отпускане и релаксиране. По реализирането на проекта работя с Момчил Колев и сина му. Надявам се до края на годината албума да е готов. Текстовете пиша аз и съм се отдала изцяло на това“ – сподели тя пред kazanlak.com.

Певицата от години е отдадена както на музиката, така и на йогата. Преди дни изнесе открит урок на открито в парк „Розариум“ в родния си Казанлък. Много деца и възрастни се събраха, за да практикуват различни асани, заедно със своята съгражданка.

В парка изпълнителката показа на малчуганите по интересен за тях начин упражнения от йогата, след което подари на всяко дете по едно плюшено мече.

„Йога работи много за засилването на имунната система при децата. Най-важното е, че йога не е състезание и децата не се притесняват. Йогата учи и децата да бъдат по-балансирани и да не бъдат агресивни“ – обясни Иванова.

Преди време тя издаде и специална програма йога за родители и деца, която представи със своите наследници  –  Виктор и Стела.

източник: unison.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.