fbpx

Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева представиха “Нищо случайно”

Written by on 16/06/2016

Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева представиха “Нищо случайно”

„Нищо случайно“ е името на общата песен на Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева, която само ден след излизането си дава сериозни индикации, че ще се превърне в един от хитовете на лято 2016.

Заедно с новината за новия проект, от лейбъла Монте Мюзик официално обявяват и присъединяването на нов член към музикалното им семейство – Виктория Георгиева. Синеоката Вики стана известна с участието си във формата „X Factor“, като остана в него почти до финала му. Само преди месец Виктория прие предложението на Монте да стане част от лейбъла и веднага започна работа по първия си проект с харизматичния VenZy и талантливия композитор и изпълнител Ники Бакалов.

„Точно от такава свежест се нуждаех, контрастираща на цялата пошлост, която ни залива всеки ден“, пише почитател на триото в YouTube и наистина, песента звучи свежо, лятно, завладяващо, носи положителна емоция и добро усещане. Това е и целта на продуцентския екип, а за реализирането й принос освен изпълнителните имат и Борислав Бояджиев  –  DJ Борче, който я аранжира, Илия Григоров, който допълва частта на VenZy към композицията на Ники Бакалов и заедно с Прея са автори на текста.

Режисьор на видеото е Bashmotion, а дестинация за снимките са красивите плажове на втория ръкав на Халкидики, Гърция  –  Ситония, атмосферата от които перфектно допълва общото настроение на песента.

В публикация в официалния си профил във Facebook от Монте Мюзик споделят: „Оказва се, че няма ‪Нищо Случайно в поредицата от събития, които направиха този проект такъв, какъвто е!… Пожелаваме Ви лято и емоции положителни като тези във видеото и песента, защото дори в случайностите няма НищоСлучайно!“. От компанията допълват, че съвсем скоро може да очакваме и излизането на новия сингъл на Михаела Филева.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.