fbpx

Рафи: Много скоро с Део, Лео и Играта ще издадем нова песен

Written by on 14/06/2016

Рафи: Много скоро с Део, Лео и Играта ще издадем нова песен

Рафи разкри за нова колаборация, която предстои да бъде промотирана съвсем скоро.

„След две години пауза, много скоро с Део, Лео и Играта – формацията 4D, ще издадем нова песен. Буквално до месец, записана е, снимаме видео другата седмица, така че до месец ще излезе“ – разкрива певецът в „Преди обед“.

За соловата си кариера казва актуалният изпълнител казва, че предстоят доста интересни неща.

„Песента „Намери ме“ е последният ми сингъл, първата ми балада и това ще бъде първата песен към първия ми самостоятелен албум. Тази песен ще оглави най-вероятно албума ми, за който няма да давам срокове, но ще излезе. Работя вече по въпроса. Творим нон стоп с моя екип. Радвам се, че имам хора около себе си, с които правя неща, които обичам. Музиката, която ще излезе от мен, ще бъде много нестандартна, спрямо това, което до момента съм правил. По-скоро оттук нататък ще изграждам своя стил и това ще си проличи в следващите два албума“ – разказва Рафи.

Певецът признава, че има любима до себе си и се чувства много щастлив. Отдаден е и на спорт. „Гледам да намирам време и за себе си, и за своята приятелка“ – отбелязва той.

Източник: unison.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.