fbpx

Любо Киров на концерта в НДК: Без вас нищо нямаше да има смисъл

Written by on 13/06/2016

Любо Киров на концерта в НДК: Без вас нищо нямаше да има смисъл

Изключително емоционален и незабравим концерт направи Любо Киров заедно с маестро Живко Петров на пианото, Ангел Дюлгеров и Калин Вельов на 9 юни на сцената на зала 1 на НДК.

Огромен реверанс към българската музика бе всяко изпълнение от сцената, което публиката поемаше с викове, аплодисменти и на крака по време на целия концерт.

„Без вас нищо нямаше да има смисъл. Благодаря ви за огромната подкрепа, която изразявате с това, че сте тук тази вечер – не само към мен, а към българската музика. Това, което ми причнявате, ме кара да мисля, че това е един от най-незабравимите дни в живота ми!“ – това бяха част от думите на благодарност от Любо Киров към морето от усмихнати, слънчеви и пеещи 3,500 човека в залата.

Обещанието за приемственост в музиката, която Любо Киров даде, когато обяви концерта си преди 4 месеца, бе изпълнено по необикновен начин. На сцената до него застанаха и пяха изпълнители, за които той е писал текстове през годините – Тони („Както преди“), Мария Илиева („Сама“), Графа („Заедно“).

Специални гости в концерта бяха и пианистът на група „Те“ Ясен Велчев („Искам“), както и китаристът Димитър Кърнев, с когото направиха изумително изпълнение на класиката на Принс – „Purple rain“. Безспорно най-голямата изненада за публиката в залата обаче бе изпълнението на автентична фолклорна песен „Море пиле“ в дует с прекрасната Нина Николина.

Откликът от концерта и споделеното преживяване на всички в залата подсказват надеждата, че това е може би само началото на поредица от големи концерти, пише dariknews.bg.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.