fbpx

Лидия Ганева ще представи България на Детската Евровизия

Written by on 13/06/2016

Лидия Ганева ще представи България на Детската Евровизия

Петима участници пяха на финала на националната селекция за български представител в Детската Евровизия 2016, която тази година ще се проведе в Малта.

В решителната надпревара в събота вечер се включиха Преслава Петрова от гр. Търговище, Димитрина Германова от гр. Добрич, Лидия Ганева от гр. Пловдив, вокална група „Бон-Бон“ и Симона Кръстева от гр. София, които журито класира с най-висок брой точки.

С блестящите си изпълнения по врече на финала на националната селекция „Децата на България са супер“, който ще се излъчи на живо по БНТ1, те отново предизвикаха силни и емоционални думи от членовете на журито.

Лидия Ганева спечели правото да представи България на Детската Евровизия 2016. На 20 ноември в Малта ще се съберат представителите на всички участници в конкурса.

Журито и телевизионните зрители класираха на второ място Димитрина Германова от град Добрич. На 3-то място е Преслава Петрова от град Търговище. Група Бон- Бон остават четвърти, а на пета позиция се класира Симона Кръстева от София.

Наричат Лидия детето-чудо на Пловдив. Тя успя да спечели сърцата на журито с невероятните си изпълнения, особено като се вземе предвид, че е едва на 10 години. Лидия съчетава в себе си невероятни гласови качества и страхотна харизма.

На финала на конкурса „Децата на България са супер“ Лидия изпя песента на Майкъл Джексън „Who's Loving You“ и вечната „Рапсодия“ на Роберта, с която грабна сърцата на зрителите.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.