fbpx

Благоевград – домакин на Годишните музикални награди на БГ Радио

Written by on 01/06/2016

Благоевград – домакин на Годишните музикални награди на БГ Радио

До най-очакваното музикално събитие – Годишните музикални награди на БГ Радио остават броени дни. Церемонията ще се проведе на 18 юни, събота от 22 ч. на площад „Георги Измирлиев“ в Благоевград. Водещ на церемонията ще бъде Рафи.

В деня на събитието БГ Радио подготвя специално изнесено студио – „Преди. да изгреят звездите“, в което ще направи слушателите си съпричастни към вълненията и подготовката за зрелищното събитие с директно излъчване от площад Георги Измирлиев.

От сцената на Годишните Музикални Награди в Благоевград ще прозвучат утвърдени хитове и най-нови проекти на любимите артисти на България. Всички ще пеят любимите си песни, заедно с Графа, Криско, Рафи, Михаела Маринова, Невена Пейкова и Steven Achikor, а Поли Генова ще изпълни „If love was a crime“, облечена в оригиналния си сценичен костюм от Евровизия.

За първи път на публиката ще бъдат представени пет чисто нови песни от Pavell &Venci Venc, Лора Караджова и Бобо, Михаела Филева и Искрен Тончев  –  Iskrata, DARA, VenZy, Ники Бакалов и Виктория Георгиева.

БГ Радио цени традициите в бългаската музика и на церемонията в Благоевград ще бъдат представени най-големите класики на група ТАНГРА, след 30 години, отново заедно със Стенли, както и изпълнение на PENDARA ETHNO PROJECT, заедно с Ансамбъл „Пирин“.

Още един повод за гордост ще поднесат момичетата от националния отбор по художествена гимнастика, ансамбъл девойки, със съчетание под съпровода на „Ако си дал“ на Емил Димитров, с което ще се съзстезават за страната ни на международни първенства.

Звездите на българската музика ще греят още по-ярко на зрелищната сцена в Благоевград на 18 юни, а НОВА ТВ ще излъчи цялата церемония на 19 юни.

До 17 юни в полунощ тече. вторият етап от гласуването за Годишните Музикални Награди 2016. И тази година финалистите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото на www.bgradio.bg. Имената на победителите във всяка една от деветте категории ще станат ясни на Церемонията в Благоевград.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.