fbpx

Клубният спектакъл „Burlesque“: „Диаманти или любов?“

Written by on 31/05/2016

Клубният спектакъл „Burlesque“: „Диаманти или любов?“

Приглушена светлина, пищни костюми и винтидж класа с дъх на Бродуей! Новото „Burlesque“ шоу на PM Club ще ви покаже най-доброто от модерността и миналото в експлозия от красота, изящество и стил.

На 1 юни всички почитатели на ретрото ще могат да се насладят на първокласното изпълнение на певицата Валентина Александрова и балета на :PM Club с хореограф Десислава Бекирска, които ще се превъплътят в ролите на изкусителни „материални момичета“ в спектакъл, достоен за Бродуей. Сюжетът разказва една съвременна любовна история, която се лута между измамния лукс и представата за богатство, за да открие на финала, че любовта е единствената ценна придобивка в живота.

В представлението ще чуем емблематични песни като „Express“ на Christina Aguilera от филма „Burlesque“,. „Diamonds Are Forever“ и „Big Spender“ на вечната Shirley Bassey, „Diamonds Are a Girl's Best Friend“ от класическото изпълнение на Marilyn Monroe, „At Last“ на Etta James и още много хубава музика.

През последните години интересът към класическото сценично изкуство става все по-голям. Днес с понятието burlesque се определят вариететните представления, които залагат на винтидж стилистиката, еротично съдържание с провокативни танцови изпълнения и впечатляващи театрални костюми. Всички тези елементи, плюс музика на живо и много настроение ще присъстват в спектакъла „Burlesque“ на 1 юни.

Специалната изненада ще бъде свободният вход за всички дами!

Преди и след спектакъла DJ Vasquez и ALX DJ ще забавляват гостите с най-хубавото от света на ретро музиката. За всички, които искат да изпият по питие в градината на клуба в 21:00 часа зад пулта ще застане DJ Kaiski.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.