fbpx

Mr. VoG с премиера на „Две съдби в една“

Written by on 27/05/2016

Mr. VoG с премиера на „Две съдби в една“

„Две съдби в една“ е името на новата песен на Mr. VoG. Младият изпълнител направи сериозна заявка като продуцент и автор на музиката и текста на най-новия си проект.

Аранжимента е на Калин Николов, носител на две награди Аскеер за принос към театралното изкуство, и две награди Икар. Известен още със създаването на саундтрака на българския филм шедьовър, признат и в чужбина – „Дзифт“.

Заснемането и режисурата на видеото са дело на Павел Симеонов, а в него, партньор на изпълнителя е Виктория Станчева.

„Нямам думи да изразя вълнението си около работата по тази, много сантиментална за мен песен. Радвам се, че с този проект събрах екип от различни хора, с които не съм работил досега и всеки един от тях буквално остави душата си в музиката и текста, които написах.

„Две съдби в една“ не е просто поредната песен, в която се пее за любов… В клипа ясно се вижда другата страна на това красиво чувство Защото любовта трябва да се показва и доказва във всеки един миг, иначе рискуваме да я загубим…“  –  споделя Mr. VoG.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.