fbpx

ПЕТЯ ДАНКОВА ПУСНА ВИДЕО ОТ СТУДИЕН LIVE

Written by on 27/05/2016

ПЕТЯ ДАНКОВА ПУСНА ВИДЕО ОТ СТУДИЕН LIVE

Малко преди своя концерт на 2 юни в клуб Терминал 1, певицата Петя Данкова пусна видео от студиен лайв на парчето „от Аз до Ти“, което вече спечели сърцата на феновете. Видеото загатва какво може да очаква публиката от Петя и популярните родни музиканти, включили се в нейния лайв проект – Радослав Славчев – RIVERMAN, Мирослав Иванов, Божидар Василев – TROMBBOBY и Васил Вутев – SOULIZATION.

Проектът на Петя обединява различни музиканти с идеята да създават заедно нео соул с модерно джаз и фънк звучене. „От Аз до Ти“ е първата песен на български език, която си намира място в албума на Петя, планиран да излезе в края на лято.

„Песента е изключително нежна и носи нео соул звученето, в което намирам себе си. Текстът е на Светослав Сотиров и разказва красива, но избягала от клишето любовна история. В студийния лайв на парчето участват всички музиканти, с които предпремиерно ще изпълним песните от новия ми албум на 2 юни в клуб Терминал 1“, разказва Петя.

В момента тя работи по финализирането на своя първи албум, по-голямата част, от който ще бъде на английски език. Неотдавна Петя представи и парчето „A fool“, което успешно се завъртя по няколко европейски радиостанции за соул музика.

Гледай студийния лайв на „от Аз до Ти“ тук: https://youtu.be/LQ2KDazCDck

Билетите .за концерта „от Аз до Ти“ на 2 юни в клуб Терминал 1 са в предварителна продажба в мрежата на EVENTIM на цена от 10 лв. и на място в деня на концерта на цена от 15 лв.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.