fbpx

Йоанна Драгнева и  „Мики Маус” посвещават песен на Земята

Written by on 27/05/2016

Йоанна Драгнева и  „Мики Маус” посвещават песен на Земята

Чуваме ли как пеят птиците в градината, как капките тракат по покрива, как пчелите навън жужат, чуваме ли ритъма на Земята? Със сигурност децата от детската вокална група „Мики Маус“ го правят, защото в новата си песен „Ритъмът на Земята“ пеят в хармония с мелодията на природата.

Точната пулсация на песента е подсилена и от включването на красивата Йоанна Драгнева, която освен Поп и джаз пеене, е завършила и Ударни инструменти. Певицата е щастлива, че е получила покана от основателя и ръководителя на групата Вяра Пантелеева да се включи в заснемането на „Ритъмът на Земята“. Всички те посвещават тази специална песен както на празника на детето 1 юни, така и на световния ден на околната среда – 5 юни.

Песента е по текст на Теодора Попова-Лазарова, музика и аранжимент – Петър Рангелов, а режисьор на пъстрото и усмихнато видео е Любо Цанков. Главните герои са децата, дърветата и ритъмът на „клавес“ – ударен музикален инструмент, с които всяко дете може да пресъздаде музиката на сърцето си.

Лъчезарните Мики Маусчета, усмивката на Йоанна Драгнева и професионалният й подход очароват и правят песента „Ритъмът на Земята“ подходяща за всеки празник. А посланието й – да се вслушваме по-добре в гласа на природата – остава да пулсира. Дано да го чуем.

Източник: unison.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.