fbpx

Поли Генова:  От нас зависи да сме обединени и да постигнем нещо

Written by on 12/05/2016

Поли Генова:  От нас зависи да сме обединени и да постигнем нещо

Снощи Поли Генова се справи отлично в Стокхолм и класира България на финала. В събота финалистите ще се борят за първото място, като Поли Генова излиза с номер 8.

Днес предстои официалната репетиция, на която ще гласуват жури комисиите.

За емоциите от снощи ексклузивно за Дарик разказа Поли Генова:

„Все още не мога да повярвам, не мога да го осмисля. Това е нещо много голямо, за което съм мечтала много години, и сега се случва. Благодаря на всички за подкрепата. Това е най-важното – хората да разберат, че ние наистина сме благодарни. Нямаме думи, за да изкажем това. Искам сега да сме още по-силни и да видим една обединена България – извън пределите й и не само“.

„Вярвам в победата, защото знам, че ние го заслужаваме, подготвени сме, имаме прекрасно парче. Вярата е много силна и това е едно от нещата, на които съм се научила“, каза още Поли Генова.

„От нас зависи да сме заедно, да сме обединени и да постигнем нещо, което досега никой не е постигал в България – да имаме един истински успешен музикален български проект и да сме горди от това. Целувки и поздрави“, добави развълнуваната изпълнителка, пише DarikNews.bg.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.