fbpx

Група „Ревю“ предизвиква „Революция“в НДК

Written by on 09/05/2016

Група „Ревю“ предизвиква „Революция“в НДК

Група „Ревю“ ще представи новия си албум „Ревюлюция“ на 3 юни от 20:00 ч. в зала 3 на Националния дворец на културата (НДК). В концерта, продуциран от НДК и част от. „Салон на изкуствата“ 2016, участие ще вземат актьори от филми и спектакли с музиката на групата, „Таралежков“ и „Лоши петли“.

Музикантите от „Ревю“ създават водовъртеж пред сцената и разпалват малки революции там, където детето в нас още се бунтува срещу несправедливостите. Но всяка революция пламва от любов и „Ревю“ ще ни го докажат за пореден път с новия си албум, с техните гости и с напомнянето, че „родени сме да се обичаме, родени сме да полетим, родени сме да се привличаме“.

Историята на групата започва някъде около „Кравай“ – там, където се поражда новата градска музика, където съмишленици се събират, за да поприказват прямо за живота и чрез музиката да го увековечат. А това е животът на вечно младите – тези, които ясно виждат отвъд удобството на илюзията и не се стесняват да я критикуват и разобличат. Родена от заряда на легендарната група „Кале“, „Ревю“ е чистата емоция на младостта, на бунта и дързостта да се бориш за каузата да си, осъзнато.

Бунтът е завинаги, свободата  –  вечно млада, затова и „Ревю“ са на сцената на НДК.

Билетите вече са в продажба на цени от 20 лв. на касите на Билетен център-НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.

Източник: unison.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.