fbpx

Двуметрово пано на Свети Георги и бутилка вино за всеки именик обещават от  фестивалa Sofia Mezi

Written by on 04/05/2016

Двуметрово пано на Свети Георги и бутилка вино за всеки именик обещават от  фестивалa Sofia Mezi

Най – мащабната музикална, спортна и кулинарна програма за националния празник е в Северния парк в гр. София

Дванадесетчасово ежедневно безплатно забавление от 5ти до 8ми май очаква софиянци и гостите на столицата в Северния парк в кв. Надежда. Над 200 участника в четиридневна музикална програма, ежедневна детска спортна академия на открито, втора детска сцена с петчасови концерти, работилници за скейтборд и анимация, танцови уъркшопи, лунапарк, бабъл футбол, пейнтбол с лъкове и над 1000 наргади са подготвили .за децата организаторите на фестивала на балканската скара Sofia Mezi, в комбинация с турнири по табла и белот за по-възрастните, и мащабни концерти с имена като: Мирослав Илич, НФА „Филип Кутев“, Борис Солтарийски, Нели Петкова, Сакис Кукос, Лео, Играта, Спенс, Кристо и много други.

За Гергьовден децата ще могат да оцветят двуметрово пано на Свети Георги и ламята, както и да участват в най-мащабната снимка с именици правена някога. Организаторите обещават бутилка вино и сокчета за всеки участвал в снимката. Музикалната програма за националния празник започва по обяд с рекордьорите на Гинес – „100 каба гайди“ и включва НФА „Филип кутев“, световните шампиони ансамбъл „София 6“, Нели Петкова и децата от музикално училище Любомир Пипков.

„Първият ден от феста ще предложи за първи път в България звезден Бабъл футболен мач между отбора на сърцето в състав Лео, Играта, Рмънеца и Енчев, Део, Спенс, Кристо и младежи от дом за деца лишени от родителски грижи, който ще прерастне в тричасов концерт с кулминация в изпълнение на Борис Солтарийски“, споделя водещият Енчев, който определя феста като най-мащания безплатен фестивал в България.

8ми май неделя ще започне с между училищни стрийтбол и мини футболни турнири за купата на Васил Манчнко и ще завърши с двучасов концерт на сръбския легендарен изпълнител Мирослав Илич и оркестър Цариброд.

Огромен кино екран ще излъчва най-великите мачове в историята на българския футбол всяка вечер от осем часа, докато всеки ден в пет ще се провежда семейна щафета с големи награди.

Организатори на .третото издание на фестивала са Фондация „Румънеца и Енче“ .в партньорство със Столична община, район „Надежда“, район „Връбница“ и музикална компания „Селект Мюзик Медиа“.

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.