„Сигнал“ с 3-часов концерт в зала 1 на НДК
Demo News
09.01.2017 | 16:41

Група „Сигнал“ планира голям концерт в зала 1 на НДК на 21 март. Музикантите планират събитието след суперуспешното турне в Германия, Франция и Испания в края на миналата година. 10-те участия на групата минаха с голям успех, като фронтменът Данчо Караджов разказа, че много от българите, пред които са пяли, често пъти са се просълзявали на изпълненията им.

Концертът в НДК ще бъде с името „Сигнал“ – абсолютно непознати“. Групата ще представи хитове, познати на почитателите и, но които не са били изпълнявани на живо през годините по различни причини.

Бандата вече започна репетиции, селектирайки 35 песни. Концертът ще продължи над 3 часа, като ще бъде разделен на две части.

„Това е по примера на „Гънс енд Роузис“, гледах ги преди няколко години в Белград и тогава направиха антракт. Стори ми се много интересно, въпреки че е рок концерт. Искаме да предизвикаме нашите фенове да влязат в залата, за да чуят техните любими песни, които не са слушали досега на живо“, обяснява Данчо Караджов.

Единственият гост-музикант ще бъде дъщерята на вокала – Лора Караджова. Двамата ще направят дует и ще изпълнят песен на Крис Норман и Сузи Куатро. Която в български вариант носи името „Пламък и дим“. Навремето Данчо Караджов я изпълняваше с Юлия Джонголска.

Междувременно фронтменът продължава с участията си със супергрупата „Легендите“, като до края на януари имат още две участия – в София и Шумен.