BG MUSIC TOP 20 - най-новата седмична класация за българска музика
Demo News
13.02.2014 | 11:24

Криско и Спенс влизат отново в музикален двубой

BG MUSIC CHANNEL – най-младата телевизия, излъчващата само и единствено българска популярна музика, стартира музикална класация. BG MUSIC TOP 20 ще показва кои са най-харесваните родни видеоклипове в ефира на телевизията. Водещ на чарта ще бъде Лазар Вълчев от бившата група „032”.

В събота, 15 февруари от 18 часа, ще се излъчи пилотният брой, в който зрителите ще могат да видят 20-те предложенията за седмицата, от които да избират за кого да гласуват.  Класацията ще бъде активна за зрителско гласуване в събота, 19.00 часа след първото издание. Сред първите артисти, включени в класацията са Б.Т.Р, Остава, Михаела Филева, Криско, Спенс и Deep Zone. 

Целта на класацията е да даде възможността на зрителите на телевизията със своя глас да избират своите видеоклипове – фаворити и да ги подреждат в класация.

Всяка седмица екипът на BG MUSIC CHANNEL ще селектира 5 нови предложения съобразно правила и критерии, формулирани в официален  регламента на класацията. От тях зрителите ще избират 2 нови видоклипа за влизане в класация, като по този начин  стават основен двигател за функционирането на предаването.

BG MUSIC TOP 20 ще бъде с изцяло интерактивен характер. Гласуването ще се извършва в официалния интернет сайт на телевизията – www.bgmusic.tv.

Гласуването приключва всяка сряда в 00.00 часа и ще стартира отново в събота в 19.00 часа.

Премиерата на всеки брой се излъчва на в събота от 18.00 часа с повторения в неделя от 16.00 часа и вторник от 19.00 часа.