Новият клип на Б.Т.Р. - режисиран от Асен Блатечки
Demo News
13.03.2018 | 15:58

Любовта на четирима души към музиката ги държи заедно вече 25 години, за които имат 12 албума и хиляди концерти в България и по света.
Атанас Пенев от "Б.Т.Р." уточни, че всъщност клипът на най-новата им песен "Моята сила" е дело на режисьора Асен Блатечки.

"На 29 март в зала 1 на НДК от 20 часа ще направим концерт, с който ще представим новия албум "Невидими стени". На концерта ще представим 60% от песните в него. На спектакъла ще се изпълняват и парчетата, с които ние израснахме", отбеляза Наско от "Б.Т.Р.".

Той е категоричен, че първото стъпало на групата е именно Националната гимназия за древни езици и култури, но все пак окончателното сформиране на състава става след казармата.

Славчо Николов от "Б.Т.Р." сподели, че на мегаконцерта в НДК ще има и гост-изпълнители.

"Всички текстове от новия албум са писани от мен. Подготвили сме много хубави неща и съветвам хората, ако искат да дойдат, да не чакат до последния момент за билети. Останали са места на втория балкон и те ще бъдат изкупени до края на седмицата", подчерта композиторът пред Bulgaria ON AIR.

Според него групата държи много добро ниво и определено е отговорна както пред себе си, така и пред публиката.

Тази година групата има концерт във Варна през лятото. Освен това музикантите ще посрещнат 1-ви юли в Тутракан по покана на Цонко Цонев. През май месец групата ще свири пред почитателите си в Петрич, а също така се подготвя и турне, с което ще бъде представен новия албум.