Концертът на Лили Иванова в Пловдив - разпродаден, обявяват нови дати!
Demo News
11.01.2018 | 10:45

Две седмици след като бе обявен концерта на Лили Иванова в Пловдив е почти разпродаден, съобщава "Монитор". Капацитетът на спортен комплекс С.И.Л.А, от където ще стартира втория лъч от националното турне на звездата, е изчерпан на 90 %. 

Жената, която пише музикалната ни история с гласа си, ще пее там на 21 февруари. Следват Варна (20 март, ДКС) и Русе (22 март, "Арена Булстрад"), пропуски за които се продават в eventim.bg на цена от 30 до 60 лв. 

Предстои да бъдат обявени и още дати, като идеята е примата да гостува на места, в които отдавна не е изнасяла уроците си по вокално съвършенство. 
Като репертоар Лили ще заложи на микс от вечните си шлагери и композиции от последният й безименен албум, от който хитовия си потенциал вече утвърждават "Дантелената примка", "Стъклени стени" и "Този миг".

Междувременно Лили засне и нова фотосесия с Костадин Кръстев-Коко, в която специално участие имат танцьорите Никола Арнаудов и Емил Йорданов от Софийската опера и балет, както и Васил Дипчиков от "Арабеск". За грима на примата се погрижи Кирил Чалъков, а стайлингът, както винаги, показва безпогрешния усет на Лили към модните тенденции.

Пред камерата изпълнителката на "Присъда" е поддържала градуса на настроението сред екипа, разказвайки вицове, издадоха за "Монитор" близки до звездата. Снимките в Creative Hall са продължили около четири часа, по време на които Лили Иванова е показала колкото чувство за самоирония, толкова и спартанската си дисциплина в работен процес.